ナイジェル・スレイターの簡潔で素敵なアドバイス  第2話

ナイジェル・スレイターの「家で料理するコツ」が続きます。

2.人はシチュー、キャセロール、カレーなどを作る時、前夜に準備する方がいいでしょう。その料理の考えをまとめることができます。

初めに、私はこのコツの言葉遣いが想像で微笑ましいと思います。私はそうしたことがありません。ゆえに、人がすることを聞いたことがありませんが、合理的です。お読者さんは、カレーなどを作って、翌日、残りを食べて味が進んだなことがありませんか。今週、私は試してみます。
We'll continue with Nigel Slater's advice for cooking at home.

2. When making a stew, casserole or curry, prepare them the night before, to give them to time to gather their thoughts.

First, I think the wording of this tip is imaginative and delightful. I've never done this. Further, I've never heard of anyone doing this, but it makes sense. Haven't you ever made a curry or something, and then the next day, found the leftovers had improved their flavor? This week, I'm going to give this a try.