ナイジェル・スレイターの簡潔で素敵なアドバイス  第3話

今週、私は有名なイギリスのコックのナイジェル・スレイターのアドバイスについて書いています。今日、3つ目の話しです。続きましょう。

3.鍋の底にあるカリカリの肉の断片や肉ジュースの味があふれるので、ロスティング・パンの底を見逃さない方がいいでしょう。

ロスティング・パンとはオーブンで置く大きくて深い鍋で、大きい肉を焼きます。普段、肉がワイヤラックの上に置かされたので、鍋の底にジュースや小さい肉の部分がたまります。この材料から美味しいソースを作れます。実際、私はめったにローストしませんが、すれば、たまにソースを作ります。5つのコツの中に、このコツはあまり使わないと思います。
This week, I'm writing about some advice from the famous English cook Nigel Slater. Today, I will talk about number 3. Let's continue.

3. Never neglect the bottom of a roasting tin: there is much flavour in those crisp bits and pieces and roasted meat juices.

A roasting pan is a large, deep pot that you put in the oven. You cook large pieces of meat with it. Usually, the meat is placed on a wire rack, so juices and small pieces of meat accumulate at the bottom. From these ingredients, it's possible to make a tasty sauce. Really though, I rarely roast, but when I do, I make a sauce only sometimes. Out of the five tips, I think this one is the one I will use the least.