ナイジェル・スレイターの簡潔で素敵なアドバイス  第5話

私は、先週からイギリスの著名なコックのナイジェル・スレイターの「家庭料理のコツ・ポイント」について話ししています。今回は最後のシリーズを投稿します。第5話です。

5.1週に1回作ったことがない食品を買ってください。

私は新しい食べ物を食べるのが好きなので、このアドバイスも好きですが、私の買い物する式のために実用的かどうか分かりません。以前の投稿に、毎週食品を買うメモを作ると書きました。ナイジェルさんの助言は、晩御飯を食べたいか分からないとき、役に立つと思います。食品の買い物する次回、私は新しい食品を探し、名前を書き取り、後、この食品が材料なレシピを探します。そうすれば、もう次の買い物し、新しい食品を買えます。
Since last week, I've been writing advice for the home cook from well-known English cook Nigel Slater. This is the last entry: number 5.

5. Once a week, buy an ingredient you have never used before.

Because I like to eat new foods, I also like this advice, but because of my style of shopping, I don't know how practical it is for me. I mentioned in my last entry that I make a shopping list every week. I think Nigel's suggestion is most helpful when you don't know what you want for dinner. Next time I go food shopping, I'll look for a new food item, write down its name, and later look for recipes that use this item as an ingredient. If I do that, the next next time I go shopping, I can buy a new ingredient.