クランベリー 第2話

直前の投稿で私はクランベリーの収穫プロセスについて書きました。今回、クランベリーの料理用について書こうと思います。いろいろな料理を作るために、クランベリーは使われます。今年の感謝祭に、私はパンスタッフィングにクランベリーを入れました。しかし、一番有名なクランベリー料理がクランベリーソース。そういうソースは簡単に作られますが、大抵の人々は缶詰を買います。本当に、缶型の赤いゼリーがなつかしいほど典型的です。ソースの甘酸っぱい味が口から七面鳥とグレービーの農耕な味を除くので、七面鳥に添えます。
In my previous entry, I wrote about the harvesting process for cranberries. This time, I'd like to write about its food uses. Cranberries can be used to make many different dishes. For this year's Thanksgiving, I put them in bread stuffing. However, the most famous cranberry dish is cranberry sauce. It's easy to make, but most people just buy it canned. In fact, it's so iconic that can-shaped, red jelly can be rather nostalgic. It's served alongside turkey because the sauce's sweet and sour flavor can clean the palette of the rich flavors of turkey and gravy.