チキンストック

私は以前のエントリーで毎週新しい食材を試すといいというアドバイスについて書きました。成功だということができませんが、新しいことをしています。今、チキンストックを作っています。普段、買いますが、とても簡単な作り方を見つけました。ローストチキンの残る体と野菜を弱火で煮ています。今、夜にはですが、朝には液体以外、全てを捨てます。ストックと作るか分かりません。カレーを作ろうと思いますが、足りすぎますでしょう。もっと使い方は頭に浮かべます。
In a previous entry, I wrote about some advice that said it's good to try new ingredients every week. I can't say I've been too successful, but I'm trying to do new things. I'm making chicken stock right now. Usually I just buy it, but I found a very easy method to make it. I'm simmering the carcass of a roast chicken along with some vegetables. It's night now, but tomorrow morning, I'll strain everything off and keep the liquid. I'm not sure what I'll do with it all yet. I think I'd like to make curry, but I'll probably have more than enough. I'm sure I'll think of something.